Onze klanten

Bedrijven en commerciële zorginstellingen die (zorggerelateerde) producten, diensten en activiteiten ontwikkelen en op de markt brengen zijn onze klanten. U kunt daarbij denken aan (non) farmaceutische bedrijven of bedrijven die (diagnostische) hulpmiddelen aanbieden maar ook commerciële zorginstellingen zoals ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg-, gehandicaptenzorg-, thuiszorg-, ouderenzorg-, jeugdzorg- en kraamzorgorganisaties of zorgverzekeraars instellingen waar steeds meer de noodzaak van het bedrijven van professionele marketing ingezien wordt.

Ook behoren werving- en selectiebureaus die voor hun opdrachtgevers op zoek zijn naar (farma)marketeers tot onze klanten. Tot het moment dat de juiste kandidaat gevonden is, kunnen Interim Managers van VT MANAGEMENT SUPPORT de honneurs waarnemen.

Wij kunnen voor u en met u het verschil maken!

Of uw klanten nu (para)medici, cliënten, (zorg)consumenten, gemeenten, instellingen of bedrijven zijn, wij zorgen ervoor dat uw producten, diensten en activiteiten succesvol op de markt gebracht, gehouden, geswitcht of teruggetrokken worden.

In een tijd dat er veel veranderingen in de zorg plaats vinden zullen die (non) farmaceutische bedrijven en commerciële zorginstellingen de gestelde doelen kunnen overtreffen indien zij in staat zijn hun goed ontwikkelde strategieën en daaruit voortvloeiende tactieken te implementeren, .

Het ontwikkelen van een juiste project-, product-, afdelings- of bedrijfsstrategie is van groot belang; het implementeren ervan succesbepalend!

Wij werken daarin graag met u samen want uitvoering van uw plan met resultaat; dat is waar VT MANAGEMENT SUPPORT voor staat!