Wie zijn wij?

VT MANAGEMENT SUPPORT is een interim- & adviesbureau voor (non)farmaceutische ondernemingen en (commerciële) zorginstellingen die haar expertise heeft op het gebied van (non)farmaceutische sales & (zorg)marketing. U kunt bij ons terecht van advies tot en met implementatie.

Onze interim managers hebben een enorme ervaring binnen de (non) farmaceutische industrie en commerciële zorgsector, zijn zeer goede strategische en tactische spelers, werken zonder uitzondering graag zelf mee in het veld, hebben oog voor de situatie op de werkvloer maar verliezen tegelijkertijd het einddoel niet uit het oog.

In bedrijven, ondernemingen en instellingen ontbreekt het vaak niet aan plannen, maar aan de tijd om deze uit te voeren!

Wij kenmerken ons als een organisatie die snel tot een resultaatgerichte uitvoering komt.


VT MANAGEMENT SUPPORT werkt zowel vanuit een zelfstandige positie als in nauwe samenwerking met diverse bureaus op het gebied van media, zorg, training, organisatieadvies en interim management. Naast haar eigen mogelijkheden kan, indien de opdracht dit verlangt, een beroep gedaan worden op een uitgebreid netwerk van ervaren interim managers en consultants.

Wij zien onze opdrachtgevers als business partners en zoeken en creëren op maat gesneden, professionele, klant- en resultaatgerichte oplossingen. Bij onze projecten gaat het altijd om het bereiken van een vooraf vastgesteld resultaat.


Onze kernwaarden